Laptop Onderdelen - Gebruikt en Extra Scherp Geprijsd

Gebruikte laptop onderdelen

Is uw laptop defect en bent u zelf handig of koopt u wel eens incomplete laptops omdat deze scherp geprijsd zijn? Dan bent u vast op zoek naar een leverancier van laptop onderdelen. 
Als u ooit laptop onderdelen besteld heeft dan bent u vast wel bekend met de hoge prijzen van nieuwe originele onderdelen of de lange (en onzekere) levertijden van namaak onderdelen uit China. 

Weinig of geen leveranciers van gebruikte onderdelen

Wij zijn in 2016 begonnen met de verkoop van refurbished laptops en hebben veel onderdelen besteld om onze laptops compleet te maken. Toch stapelde de incomplete laptops op omdat de onderdelen niet te vinden- of te duur waren. Deze laptops werden vervolgens incompleet verkocht waardoor de opbrengst helaas erg laag was. 
Vanwege dit probleem hebben wij ervoor gekozen om de onderdelen van laptops ook los te gaan verkopen en andere te helpen om hun laptops weer werkend of compleet te maken. 

Bent u op zoek naar laptop onderdelen? 

Wij hebben originele gebruikte onderdelen van ieder merk en type. Zoek uw merk op in onze webshop en als u vaker op zoekt bent naar onderdelen mag u altijd contact opnemen zodat we kunnen kijken of we het voor u nog makkelijker kunnen maken. 

Rob Michiels Posted by Rob Michiels